AlphaCard Visa Gold Debit

Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeşte mai mult.

x

Noul AlphaCard Visa Gold Debit

Elegant. Premium. Gold.

O lume plină de oportunități vă așteaptă.

Bucurați-vă de opțiuni premium pentru toate planurile dumneavoastră, accesibile prin cardul de debit AlphaCard Visa Gold:

 • Acces 24/7 la contul dumneavoastră prin Alpha Online Banking, aflați mai multe aici.
 • Comisioane speciale concepute pentru clienții Gold
 • Alpha Shop – Program de recompense la magazinele partenere, aflați mai multe aici.

Noul AlphaCard Visa Gold Debit

Experiența Gold.

O lume a beneficiilor creată special pentru dumneavoastră.

Cardul de debit AlphaCard Visa Gold Debit vă oferă o serie de funcționalități și servicii premium, prentru o experiență cât mai placută de utilizare, în concordanță cu nevoile și dorințele dumneavoastră.

Serviciu Alpha Online Banking al Alpha Bank vă oferă o interfață modernă și intuitivă, proiectată pentru a vă face viața de zi cu zi mai ușoară.


Beneficii


 • Contactless – Eficientizează timpul dumneavoastră la cumpărături de mică valoare
 • Utilizare internațională – Efectuați orice tip de tranzacții atât în România, cât și în străinătate în aceleași condiții
 • Cardul permite accesul la un cont curent deschis în RON, EUR sau USD
 • 3D Secure – Protecție suplimentară pentru tranzacțiile online
 • 3 intrări gratuite în business lounge-urile din aeroporturile Cluj, Timișoara, Henri Coandă. Detalii aici

 • În plus, vă puteți bucura de o serie de servicii premium oferite de Visa, precum Visa Luxury Hotel Collection, Visa Air Refund sau Visa Global Merchant Offers Program.
  Asigurare de călătorie AlphaCard Visa Gold Debit

  Contractată prin Alpha Bank România și oferită de Groupama Asigurari S.A., Asigurarea de călătorie Alpha Gold vă oferă serviciile necesare unei călătorii sigure și confortabile.

  Puteți beneficia de asigurarea de călătorie, încă din momentul în care deveniți client Alpha Gold și semnați pentru cardul de debit AlphaCard Visa Gold Debit. Tot atunci veți primi certificatul de asigurare și veți fi informat de condițiile specifice pentru utilizare.

  Bancherul dumneavoastră Personal vă va da toate informațiile necesare pentru a beneficia de toate opțiunile asigurării de călatorie, inclusă în pachet.  Beneficiile asigurării de călatorie AlphaCard Visa Gold Debit  PACHET DE BAZĂ - În călătoriile dumneavoastră vă bucurați de mai multă siguranță datorită acoperirii pentru situațiile neprevăzute care pot apărea, prin asigurare medicală în caz de urgență, repatriere medicală sau tratament dentar de urgență.
  În cazul situațiilor mai dificile, Pachetul de Bază acoperă și vizita unei rude, precum și convorbirile telefonice de urgență, pentru a fi permanent aproape de cei dragi în acele momente. Pachetul de bază are suma maximă asigurată în valoare de 50.000€ anual.

  ASIGURĂRI SUPLIMENTARE - Situațiile neplăcute, generate de pierderea sau furtul documentelor dumneavoastră, sunt acoperite de opțiunile suplimentare ale asigurării de călătorie Visa Gold. De asemenea, puteți pune deoparte grija anulării călătoriei, aceste situații fiind și ele acoperite și incluse printre opțiunile suplimentare ale asigurării.

  CĂLĂTORIILE CU AVIONUL - Sunt mai confortabile și mai sigure cu asigurarea de călătorie AlphaCard Visa Gold Debit. Sunteți asigurat pentru:

 • întârzierea sau pierderea bagajelor
 • întârzierea sau pierderea cursei aeriene
 • întreruperea călătoriei dumneavoastră
 • repatrierea copiilor minori
 • neplăcerile cauzate de accidente în cadrul sporturilor de agrement, pe care o puteți extinde și membrilor de familie

  De asemenea, puteți alege să extindeți acoperirea asigurării de călătorie pentru partenerul de viață, de afaceri sau de serviciu. Veți primi întreaga lista de beneficii, alături de costurile aferente, în momentul în care optați pentru cardul AlphaCard Visa Gold Debit.

  Consultati detalii despre Asigurare, aici

  În caz de producere a riscurilor asigurate, asiguratul sau împuternicitul acestuia are obligația să contacteze Asigurătorul la numărul de telefon înscris pe Certificatul de asigurare (+40 374 110 115), în maxim 48 de ore de la producerea riscului asigurat. Asigurătorul va direcționa Asiguratul la Compania de asistență, în funcție de natura riscului asigurat produs.

 • Este alături de dvs. pentru necesitățile dvs. bancare și funcționează ca sursă de bază pentru informarea dvs.

  Servicii și avantaje care vă sunt oferite ca membri ai Serviciului Alpha Bank Gold Personal Banking.

  AlphaCard Visa Gold Debit, o lume plină de oportunități vă așteaptă.

  Împreună pentru necesitățile și tranzacțiile dvs. cotidiene.

  În lumea Alpha Gold, realizările dumneavoastră sunt răsplătite cu servicii pe măsură.

  Noile soluții de plată contactless Apple Pay, Fitbit Pay și Garmin Pay.

  Aveti oportunitatea de a investi intr-un cadru strict reglementat in Romania.